Sport massage praktijk De Lier Westland Den Haag.JPG
Sport massage praktijk De Lier Westland Den Haag.JPG

Allereerst zal ik iets vertellen over mijzelf. Ik ben Nadine Lodewijk, 22 jaar en woonachtig in De Lier | Westland. In 2011-2012 heb ik de opleiding voor Sportmassage gedaan. Tijdens deze opleiding had ik al een aantal klanten, zij waren toen al erg tevreden. Meestal hadden zij maar een behandeling nodig voor klachten die al maanden of jaren aanhielden.

Zoals je kunt zien ben ik net gestart met NL Sportmassage, maar het is nu al een succes. Ik vind het een succes wanneer je klanten weer bij je terugkomen. Het is namelijk niet moeilijk om een massage aan een nieuwe klant te geven, maar om te zorgen dat ze blijven terugkomen. Tot op heden zijn al mijn klanten al meerdere keren teruggekomen en dit geeft mij een goed gevoel.

Naast het masseren zit ik nog op school. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool. Hier heb ik al veel geleerd over verschillende sporten en klachten daarbij. Daarnaast beoefen ik zelf ook diverse sporten, o.a.: surfen, tennis, hardlopen en fitness.

Sportmassage
Sportmassage is leuk om te geven en te krijgen. Het is een intensieve massage, die - als je erg veel klachten hebt - niet altijd even lekker aan zal voelen in het begin. Maar aan het einde van de massage zul je merken dat het een stuk beter aanvoelt en je een stuk minder of zelfs helemaal geen klachten meer hebt. Sportmassage bestaat niet altijd uit een behandeling, soms zijn meerdere behandelingen nodig om de klacht te verhelpen. Daarbij bestaat sportmassage uit een intake gesprek, waar ik de aard van de klacht en de precieze locatie ga bepalen.

Sportmassages zijn niet alleen voor de sportende mens, maar kan ook van toepassing zijn wanneer diegene niet sport. Het gaat erom dat je last hebt van je spieren en je daar vanaf wilt. Een mildere vorm van sportmassage kan ook worden toegepast voor de ontspanning.

Afspraak maken? Bel of stuur een mailtje. De contactgegevens van NL Sportmassage vind je onder 'contact'.

Sportverzorging
Waarschijnlijk denk je bij sportmassage niet gelijk aan sportverzorging. Toch heeft het er veel mee te maken. Sportverzorging bestaat uit AED, EHBSO en natuurlijk het geven van advies op het gebied van sporten en het tapen.

AED en EHBSO spreken voor zich. Maar het geven van advies op het gebied van sporten heeft waarschijnlijk toch enige uitleg nodig. Het is bij het sporten natuurlijk belangrijk om een goede warming-up te doen voor het warm en soepel maken van spieren en gewrichten, maar daarbij is het minstens zo belangrijk om goed te eten en te rusten. Vooral wanneer je een blessure hebt. Bij elk individu is dit weer anders. Ook moet er door een sportverzorger in combinatie met een arts worden gekeken wanneer je er weer klaar voor bent om te sporten, eventueel in combinatie met tapen.

Je kan altijd vrijblijvend een e-mail sturen of bellen als je me wilt inhuren voor evenementen of bij sportverenigingen.

Praktijkruimte NL Sportmassage
NL Sportmassage is gevestigd in De Lier | Westland - omgeving Den Haag en Rotterdam - de praktijkruimte is nu tijdelijk gevestigd bij tennisvereniging 't Loo. Het adres is: Veilingweg 20 in De Lier.

Seksuele handelingen worden niet op prijs gesteld en zullen worden aangegeven bij de politie.